– Jeg var for nylig på outdoortur med min kæreste ved Vesterhavet og Sønderjylland, hvor vi kun levede af hjemmefanget fisk som kød, fortæller Erik Petersen. – Vi sov udelukkende i shelters og telt rundt omkring i området. Missionen var klar – nemlig at fange en pighvar på spin, og derefter en på fluestang.

– Efter tre dage med et par rødspætter som bifangst, men dog mad til lejren, skiftede jeg min Gulp tobis ud med en Westin Bullteez Shadtail i 9,5 cm i farven – Gold Rush, og efter en times fiskeri kom hugget på ca 20 cm vand, en fin 50 cm hanfisk på 2,16 kg.

– Jeg pakkede straks spinnestangen sammen, og havde derefter 4 timer til at finde en på flue, da det blæste markant op dagen efter med rå vestenvind. Og ja.. det lykkedes ikke denne gang, men fik en enkelt lille rødspætte som bifangst, der dog fik sin frihed igen. Jeg vender stærkt tilbage næste år, kun med fluestangen, og så må vi se om jeg kan finde en fin pighvar der, for missionen er jo ikke helt fuldført. Fisken blev fanget ved lavvande ved Vejers Strand på første revle, efter vi havde prøvet en del andre spots. Jeg vil gerne tilmelde mine fisk til Kinetic Fiskecup 2022, slutter han.

Læs meget mere om den store konkurrence Kinetic Fiskecup 2022 – samt se alle de flotte præmier – her.

 

Jans Lystfiskershop

 

En lille rødspætte var, hvad det blev til på fluestangen.

En lille rødspætte var, hvad det blev til på fluestangen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This