– Jeg har netop været ude på en spontan pighvartur på kysten, som vi jyder kalder ”Det blå kontor”, fortæller Ricky Eikhardt. – Her er jeg ude flere gange om ugen. Jeg ankommer klokken 9, får en kop kaffe og finder en plads, hvor jeg ved, at der er fisk. Her får jeg en del mindre pighvar, men vælger så at gå længere væk fra de små, for at finde nogle lidt større. Og det lykkedes må man sige. De to største jeg fik var på 46 cm og 2.1kg samt 56 cm og 3.85kg. Alt i alt en super fin søndag, slutter han.

Du kan læse mere om pighvarfiskeri fra Vestkysten i denne artikel.

Har du selv været ude at fiske pighvar, så send os meget gerne en beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This