– Jeg havde lejet en ferielejlighed ved Vejers Strand fra torsdag til søndag, og skulle selvfølgelig have stangen med for at prøve fiskeriet efter pighvar, fortælle Jimmi Ingemann. – Med mig var min kone og børn, så derfor kunne der ikke fiskes 8-10 timer af gangen, som jeg plejer. Jeg stod derfor tidligt op, og startede mit fiskeri ved 05.00 tiden. Der skete ikke rigtig noget frem til kl. 09.00, hvor hugget så også faldt. Hold da op de er stærke de fisk. Fisken tog line af hjulet flere gange. Den blev taget på en kastepirk, med et stykke makrel på trekrogen. 2,44 kg viste vægten, så det var noget af en debut fisk. Det er første gang, at jeg fisker efter dem, så hvilken start jeg fik, slutter han.

Hvis du vil læse mere om pighvarfiskeri for begyndere på Vestkysten, så tjek denne fede artikel af Rasmus Ditlefsen.

Har du selv været ude efter pighvar med succes, så send os din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This