OCEAN SEEKER har været på nye eventyr. Denne gang var det Kattegat, der stod for skud. Vi har fået en vild fangstrapport fra Jesper Larsen, fra Team Ocean Seeker.

– Jeg lagde allerede ud kl. 3:30, da det tager nogen tid at komme helt på Fladen, i Kattegat. Jeg startede med trolling ved Ringhals i den gryende morgenstund, i håbet om at der skulle være en spændende art, som havde valgt at overvintre i det varme vand.

– Efter et par runder uden held gik turen ud på Fladen hvor planen var at fiske efter diverse arter, som holder til der. Ret hurtigt kom der både torsk, hvilling, knurhane, sild, brisling og makrel i båden, men efter en lille times døde fiskeriet total. Jeg sendte en nye frisk agn mod bunden, og her fik jeg svar på ophøret af det varierede artsfiskeriet.

– Hugget der faldt på den friske agn virkede bekendt, og en flot pighaj kom til syne. Dette blev startskuddet på et pighaj eventyr ud over alle grænser. Der var pighaj over alt i hele vandsøjlen og flere gange blev den pighaj, som sad på krogen, fulgt til overfladen af andre hajer. Enkelte gange kunne jeg endda røre ved dem mens jeg afkrogeed den kroget haj i vandet!

– Jeg gik hurtigt over til at fiske med cirkel- og langskaftet –kroge. Alle kroge var selvfølgelig uden modhager for skånsom genudsætning. De hajer som måtte indenbords til et mindre indgreb og foto, fik glæde af den medbragte unhookingmat samt en stor balje med vand.

– Da dette fantastiske hajbonanza havde stået på i nogle timer kunne jeg gøre status med 42 pighajer op til 5,2kg, foruden dem som ikke kom med helt op til båden.

– Bare det at se dem svømme frit rundt om båden var hele turen værd i sig selv, slutter en smilende Jesper.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This