Fisk & Fri har i øjeblikket et lille hold på besøg hos deres gode venner og samarbejdspartnere i Tanzania, Gladys og Peter Juhl. Holdet består, udover Søren Honoré fra Fisk & Fri og Allan Riboe fra Hvidovre Sport, af tre glade drenge fra Kokkedal. Thorbjørn, hans far Steen samt en god kammerat, Peter, der også var kommet med til det dejlige østafrikanske land.

Både Steen og Thorbjørn er rutinerede lystfiskere, hvorimod den 21 årige Peter Hertling, der aldrig havde fanget en fisk før, var på sin første tur til Afrika. Efter et par dage på den lille ø Mafia Island, var holdet klar til at udforske fiskeriet omkring øen.

Her er glad Peter Hertling med sit livs første fisk.

Mens guiderne var ved at bringe brændstof og proviant ombord på båden, brugte Peter tiden yderst fornuftigt. Med en lille Rapala wobler for enden af det lette spinnegrej, fik Peter nemlig sin debut som lystfisker.

Omkring 50 meter fra land fik Peter nemlig et brutalt hug, og efter cirka 15 minutter kunne han lande sit livs første fisk, en smuk og stærk Giant Trevally på omtrent seks kilo.

Sikke en debut, en ny lystfisker blev født den dag. Hvordan turen ellers forløb, kan i læse om senere i Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This