Der er taget flere flotte havørreder i Køge Å bassin dette efterår, hvor der kun må bundmedes. Dette eksemplar på 6,6 kilo fangede Mick Nielsen den 1. november på en bundmedet reje.

25-11-11 – FARVEDE HAVØRREDER ER FREDET NU, men Mick Nielsen fra Køge fik denne havørred på 6,6 kilo den 1. november. Han var taget til Køge Å bassin, hvor det er tilladt at bundmede. Det gjorde han så med rejer.

– Lige inden skumringen blusser vandet op, og havørrederne bliver aggressive og er tit oppe at ringe. Selv om mine forventninger ikke var store, da jeg altid er den, der ikke får de store fisk på krogen, eller mister mine fisk, blev jeg dog ved med at kaste agnen ud, i håb om at få en stor aborre på krogen, fortæller Mick og fortsætter.

– Pludselig flexer stangen vildt, og linen trækkes af hjulet. Fisken er stor, og nu er det min opgave at finde den gyldne middelvej, hvor jeg presser fisken så meget, at den ikke får lov til at gå ind under de andre broer og både så linen ikke rives over.

– Efter ti minutters fight mere kommer fisken til syne, og det er her, det går op for mig, at vi ikke har net med. Til vores held er det højvandet, og jeg får min ven til at holde stangen, imens jeg ligger mig på knæ, og får fat i halen og kan hive bæstet op på broen. Og hvilket syn. Min største fisk til dato. En havørred på 6,6 kilo og 84 centimeter, slutter Mick Nielsen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This