Der er nu for alvor begyndt at komme godt gang i karpefangsterne. En af dem der har været ude er Thomas Holm Østergaard Hansen:

– Jeg havde egentligt ikke lige planlagt en overnatning, men eftersom vejret havde været fantastisk, besluttede jeg mig for at tage en hurtig overnatning, fortæller han. – I området jeg valgte at fiske, er der en muslingebanke, som går fra helt lavt til cirka tre meter vand. Jeg spredte 1,5 kg Spicy Squid samt 0,5 Hot Amanda boilies fra CFC Bait ud over området, hvorefter jeg fiskede to stænger med Hinged Stiff Rigs med en 18 mm Spicy Squid pop-up på hver. Klokken 01.00 kørte min inderste stang, og jeg kunne kort efter lande årets første karpe på 12,4 kg, slutter en glad Thomas Holm. 

Har du også været ude på nogle af dine første overnatninger efter karper, vil vi meget gøre høre om dine oplevelser på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Owner

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This