– Jeg har netop været på åfiskeri for første gang i Varde Å, fortæller Lasse Kölln. – Egentlig havde jeg ikke sat mine forhåbninger for højt, da det som sagt var min første gang. Efter en 3-4 timer uden held eller bare et lille hug, var min makker gået kold, men jeg sagde til ham, at jeg lige ville give det fem kast mere, inden vi kørte hjem.

– På det femte og sidste kast cirka 0,5 meter fra kanten, sad spinneren fast i et eller andet, hvilket jeg igen troede bare var bunden – lige indtil jeg tænkte, det er sgu da ikke var normalt, at bunden flytter på linen. Et øjeblik senere styrtede fisken væk fra mig, men da den var på så lavt vand, var der ikke den store fight. Jeg var dog ovenud lykkelig alligevel, for jeg havde slået en masse rekorder: Første fisk i år, første å-udfordring, største fisk nogensinde og første havørred. Alt sammen på én gang. Da jeg landede den, var jeg sikker på, hvordan “bukkefeber” måtte føles for en jæger. Fisken målte 58 centimeter og vejede 2.031gram.

Har du også været ude at fiske, hører vi meget gerne om dine bedrifter, så vi kan dele den med alle de andre mange brugere på fiskogfri.dk. Send os din historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This