12.10.10 – HENRIK MORTENSEN er i hans 6. film tilbage i verdens bedste havørredvand, Rio Grande i Patagonien i det sydlige Argentina.

Rio Grande-floden er som en drøm der går i opfyldelse for enhver havørredfisker, men i den 6. film fra Henrik Mortensen – Patterns of Patagonia – viser Rio Grande et være sandt mareridt. En stærkt strømmede, mudret flod med temperaturer flere grader under normalen. For de fleste fluefiskere ville dette betyde en totalt ødelagt tur, men ikke for Henrik!

I stedet tages der imod de udfordringer den barske flod byder på, og den spændende film viser dig hvordan den kan takles og forvandle en fiasko til succes! Filmen er en hardcore fluefilm, og i løbet af filmen gennemgås 10 fiskedage hvor der fiskes med fluer som Sunray Shadow, Mr. Pinky, nymfer og Green Machine på synkende line for til sidst at prøve den skøjtende tørflue Titanic i overfladen.

Filmen udkommer på DVD og har en varighed på 99 minutter. Der tales englesk, men med undertekster på dansk. Spørg efter filmen hos din lokale grejbutik.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This