– Jeg har brugt de sidste par dage på den jyske vestkyst på jagt efter de meget stærke havbars, siger Mads Davidsen. – Søndag morgen var jeg ved vandet klokken 06.00 sammen med en kammerat, og vi begyndte at fiske kort efter. Der gik ikke længe, før jeg fik en rigtig stor havbars på krogen, men desværre mistede jeg den kort tid efter. Resten af morgenen var der ikke flere bars, kun en masse makrel og en enkelt havørred på knapt 60 cm.

– Vi besluttede at prøve igen til aften, og det skulle vise sig at være en rigtig god idé, for der var rigtig godt med havbars. Vi fik i alt 14 bars denne aften fordelt på tre mand, hvor jeg stod for de 8 af dem. Alle fisk blev fanget på en Savage Gear Surf Seeker på 35 gram, og de største bars var cirka 50 cm.

– Efter denne aften besluttede jeg mig for, at jeg ville afsted igen dagen efter, når jeg havde fri fra arbejde. Jeg tog lige en hurtig smuttur ud til Kragh’s Jagt og Fiskeriartikler efter en håndfuld friske Surf Seekers, inden jeg kørte til vandet. Jeg var ude ved pladsen cirka klokken 16.30, og der gik da ikke mere en 10 minutter, før jeg havde en fin havørred, som desværre røg af krogen, men skidtpyt.

– Herefter gik der 15 minutter, og så var jeg egentlig sikker på, at jeg fik fat i en sten, men pludselig blev stenen levende og startede med et udløb på 15 meter. Havbarsen huggede helt ude i kastet, så en lang og hård fight tog sin begyndelse. Snart kunne jeg konstatere, at det var den stærkeste havbars, jeg nogensinde har fanget, men allerede i første forsøg fik jeg den i nettet. Det var en helt perfekt havbars på lige knap 60 cm. Jeg fik taget et par billeder, og så fik den ellers sin frihed igen. Hen på aftenen fik jeg yderlige et par flotte bars, så alt i alt var det et par super lækre dage ved Vesterhavet, slutter han.

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This