Som vi har skrevet om tidligere på fiskogfri.dk, er der et rigtig fint fiskeri efter torsk, der må hjemtages, i den svenske by Malmø lige over på den anden side af Øresundsbroen:

Forleden besluttede jeg mig for at tage over for at prøve fiskeriet i Malmø med min kammerat Paolo, fortæller Alberto Parrinnello. – Jeg har allerede været derovre for at prøve det gode aborrefiskeri i Malmø Kanal med gode resultater. Men denne gang var det torskene i havnen, der skule satses på.

– Vi besluttede os for at starte i havneområdet ikke så langt fra Malmø Station, og jeg lagde ud med softbaitet Molix Skirmjan på et 25 grams jighoved. Paolo satte en RT-Shad på – og så var vi I gang. Allerede i det første kast fik jeg et godt hug på 10-12 meters dybde, og kunne straks mærke, at det var en god fisk. Der var tre meter lodret ned til vandet, så Paolo måtte kravle ned af en stige i nærheden for at få bakset fisken, som viste sig at være ny PR-torsk – op. Paolo fik også to fine torsk, så det endte med at blive en virkelig god fisketur, som vi kommer til at huske længe, slutter Alberto.

Læs mere om torskefiskeriet i Malmø her.

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This