– Jeg har netop været en tur til vestsvenske Lagan efter de flotte blanke majlaks, som til tider kan være rigtig svære at fange, skriver Morten Saxtorph. – Men – med ihærdighed og de gode hjemmebunde laksefluer, som jeg laver, får jeg normalt mindst én laks på en uge, hvis ellers vandføringen er rimelig, og der er laks i farvandet selvfølgelig. I denne uge er det gået godt for mig med to laks – én på 5,3 kg og 80cm ved Rögeriet plus én på 8,7 kg samt 99 cm ved Grönningen – begge taget på spinflue. Jeg har lige hørt, at det er kun mig og en dansker mere, der har fanget laks heroppe endnu. På turen har jeg også mistet en rigtig stor, der desværre rettede krogen ud. Sådan er det at fiske mod fisk – man vinder nogen, og man taber nogen.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This