– Min makker og jeg havde aftalt for en uges tid siden, at når min svendeprøve var færdig, skulle vi en tur på damejagt igen, fortæller Jacob Hansen. – Vi havde ikke rigtig taget højde for vejret, så vi endte i konstant regnvejr på hele turen. Jeg mistede en fisk, efter kort tid ved søen og så var der ellers stille et par timer.

– Vi begge to stod og kiggede hvileløse på stangspidserne, da det pludselig rykkede lidt i den ene. Jeg tog med det samme stangen i hånden og mærkede efter.. Da jeg kunne mærke den havde fat, gav jeg tilslag og den sad der! Den var et stykke ude, så fighten var faktisk ret fed. De gange, hvor den ikke rystede med hovedet og bare lagde vægten i, var jeg meget i tvivl om, om det kunne være endnu en kæmpe gedde. Da den kommer ind over netkanten, viser det sig, at det ikke er en kæmpe, men en fisk på omkring 90 cm. Til gengæld viser det sig samtidig hvorfor den var så tung. Den var tromle tyk og et forsigtigt gæt på vægten vil være omkring 7 kg. Ret godt, når de “kun” var fordelt på 90cm. Efter fisken var genudsat, fiskede vi yderligere en times tid, men måtte se os slået af regnen, da vi var gennemblødte og kolde! Alt i alt endnu en dejlig dag ved søen, slutter han.

Har du selv været ude for at fiske gedder? Hvis ja – så send os din fangstberetning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller sms til 30 70 02 36. Knæk og bræk derude i kulden.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This