– Turen gik til Norddjurs, for jeg havde fundet nogle steder med varmtvandslommer, som jeg troede på, fortæller Mikkel Gregersen. – Jeg var taget alene afsted, men på vej ud til pladsen, ringede min fiskemakker Poul Bjerregaard og fortalte, at han havde fået udgangstilladelse, og var ved at pakke grejet. Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville køre ned til en plads, hvor jeg hurtigt kunne tage en tur med spinnestangen, inden han kom.

– Normalt har jeg alt for meget grej med, og lommerne er ofte fyldt helt op, men denne gang blev der bare lige taget to gennemløbere og en tang i lommen. Mine waders fik lov til at blive i bilen. Jeg gik ned til vandet og tænkte, at jeg hellere lige måtte tage et par kast nedenfor P-pladsen, og det vidste sig at være en god ide. For i andet kast var der en dejlig tyk havørred, der ikke kunne stå for min nye Zerling.

– Fisken tog et udløb, selvom bremsen var strammet godt op. Jeg havde selvfølgelig ikke fået mit net med, så der blev lavet en hurtig tyskerlanding, hvor jeg skyndte mig ned og omklamre fisken. Lykken var helt i top og adrenalinen pumpede… Jeg fik den hurtigt aflivet, lavede mig en lille sejersdans samt var helt oppe og køre, fordi jeg faktisk ikke har fanget noget siden slutningen af oktober, selvom jeg har været afsked hver eneste weekend. Men – sådan er fiskeri, og det gør bare, at glæden er endnu større, når det så lykkes.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This