– Jeg startede min aften ud med at fiske traditionel tørflue, da der ikke havde været meget havørredaktivitet i åen, beretter Peter Pede Wulff. – Skumbillen havde jeg således gemt til sidst på aftenen, hvor jeg til slut fiskede mit favorit skumbillestræk igennem. Efter 40 minutters fiskeri fik jeg et ekstremt hidsigt hug:

– Med det samme kunne jeg se, at det var en stor fisk! Jeg smed min linekurv, hippack og mobil på bredden for at hoppe i åen. Fighten varede 20 minutter, og den prøvede at gå under brinker, i grøde og svømme nedstrøms, men heldigvis fik jeg den stoppet hver gang.

– Til sidst fik jeg den i nettet og kunne med det samme se, at det var min nye personlige rekord. Fisken målte 74 cm og vejede 4.850 kg. Havørreden blev fanget på min #5 Zpey HM Signature, Orvis mirage LT #2 og Scientific Anglers Amplitude Smooth ART #5. Skumbillen var i str. Medium samt bundet på en #6 krog.

 

Forshaga Akademin

 

En påerfekt havørred i det sidste lys på skumbillen til Peter Pede Wulff

En perfekt havørred i det sidste lys på skumbillen til Peter Pede Wulff.

 

En skumbille fisket på overfladne var det der fik lokket denne fine havørred til at hugge.

En skumbille fisket på overfladen var det der fik lokket denne fine havørred til at hugge.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This