– Jeg hedder Villads Fredslund og er 5 år gammel. Min mors kæreste Jonas har givet mig et par vaders og lovet, at vi skulle ned og fange en stor “Ged” (Gedde). Med solskin og 400 meter til Gudenåen hjalp jeg Jonas med at pakke skaller og fiskestang, og så tog vi afsted. Jonas fandt et godt sted, hvor jeg hjalp ham med at gøre fiskestangen klar. Jeg er nemlig god til at fange de små skaller med hænderne og give dem til ham.

– Det tog ikke lang tid, før der var en på krogen og da vi fik den op kunne jeg se at den var vildt stor. Faktisk næsten lige så stor som mig. Jeg er 114 cm og fisken var 95 cm. Jeg så dens stor skarpe tænder og den sprællede meget i den pose Jonas vejede ”Geden” i. Den vejede 8 kilo. Jeg blev en smule bange, men heldigvis havde Jonas godt fat i den, så vi kunne få taget billeder. Da vi havde fået taget fotos sendte vi den ud til dens familie i vandet igen. Vi prøvede at se, om vi kunne finde en der var større, men de havde alle gemt sig. Pyt med det, for vi havde en hyggelig tur, og vi prøver bare igen en anden gang.

Kystblink Harald Nyborg

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This