– For nylig startede jeg endnu et fiskeeventyr i Sverige, og de vigtigste helte i dette eventyr skulle blive de smukke sandarter, som jeg ikke rigtig kan fiske efter i Danmark, da der de fleste steder er en meget lille bestand.

– Det var en smuk dag. Vejret var smukt og solrigt, vandtemperaturen var 23 grader, og det var vindstille. Sandarterne var ivrige efter at lege, og inden for fire timer lykkedes det mig at fange ni fine fisk. Klokken 21.00 skiftede jeg plads med min ven Kamil, og en stor fisk dukkede op på ekkoloddet. Planen var lige til: Jeg skulle fange den, men det var ikke så nemt, fordi fisken ikke ville lade sig overliste.

– 20 minutter efter, satte jeg et andet softbait på og lavede endnu et kast. Fisken huggede agnen, og jeg mærkede straks en stor fisk på min relativt lette sandartstang. Efter to minutter begyndte jeg at tænke, at det ikke kunne være en stor sandart, men i stedet en kæmpe gedde! Kampen varede fire minutter, og da en stor gedde dukkede op for mine øjne, vidste jeg, at det var mit livs fisk.

– Da den kom op, målte jeg hurtigt fisken til 120 cm. Herefter tog jeg et billede, men satte den fri uden at veje den, for at den skulle lide mindst muligt skade. Efter at have haft hjertet helt oppe i halsen, vendte jeg tilbage til at fiske efter de smukke sandarter.

 

Forshaga Akademin

 

Adam Snarski med sin flotte gedde fra Sverige.

Adam Snarski med sin flotte gedde fra Sverige.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This