– Karsten Mølgaard Petersen er lige nu i Venice, Florida, hvor han fisker i Den Mexicanske Golf, sammen med vennerne Martin, Per og Frank. – Vi fisker med skipper Erik fra Liquid Lifestyle Charters og turen er arrangeret af danske Waterman Travel. Fiskeriet har indtil nu foregået på vrag med live bait. Her de første to dage har vi fanget cirka 30 Amber Jack pr. dag fra 5 til 35 kilo samt syv Cobia fra 20 til 45 kilo. Den på 45 kilo blev fanget af Per Arla Madsen, og var ny bådrekord, så der var stor jubel, da den kom ombord. Herudover har vi fanget, bonito, barracuda og forskellige slags snappere.

– Martin og Frank skulle i går prøve kræfter med en goliath grouper, og de fik fuld valuta med fisk på godt 150 kilo og 120 kilo. Det er min tredje tur herovre, og indtil videre er denne tur mindst lige som vellykket som de andre. Vi har stadig tre fiskedage tilbage. I dag står den på artsfiskeri, og i morgen vil vi prøve kræfter med hajerne.

 

Jans Lystfiskershop

 

Det danske team har fanmget godt med amberjacks som denne.

Det danske team har fanget godt med amberjacks som denne. Øverst Martin med en af de kæmpestore goliath grouper det danske teram har fanget. Fisken her er cirka 150 kilo.

 

At teamet fangede 7 coiba´er som dette er usædvanligt, da de normalt er ret sjældne.

At teamet fangede 7 coiba´er som denne er usædvanligt, da de normalt er ret sjældne.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This