– Jeg er i Jylland på familiebesøg, og så skal der selvfølgelig også fiskes lidt, fortæller Nikolaj Kaas. – Min fætter Morten og jeg valgte således at køre til Loch Nees for at blive luftet lidt. Og med luftet mener jeg som i blæst godt igennem – for nøj, hvor det blæser i Vestjylland…

– Vi startede i Skovsøen. Her fik Morten hurtigt en pæn kildeørred på et Fidusen-blink. Jeg gik over i den anden sø, hvor jeg i en lille bugt spottede et par fisk. Jeg brugte den nye Twister gennemløber, og på 20 minutter havde jeg fået tre regnbuer, en guldørred og en kildeørred. Herefter skiftede jeg til en hvid Fidusen og fik yderligere en regnbue samt tre kildeørreder op til trekilos klassen. Vi endte med ni fisk til undertegnede og fire fisk til min fætter Morten. Alt i alt en herlig tur til Loch Nees.

 

Hvidovre Sport

 

En smuk kildeørred fra Loch Nees.

En smuk kildeørred fra Loch Nees.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This