Dappefiskeri med brød er en super effektiv metode til græskarper – og det er også helt vildt underholdende at se en stor og bredskuldret græskarpe stige langsomt til brødet og indhalere det på et splitsekund, mens dit hjerte er ved at hoppe ud af halsen på dig af bare spænding. Bjarke Petersen har netop været ude at prøve kræfter med dette spændende fiskeri – og det gik bedre end godt, kan man vist roligt sige:

– Det var morgen, og jeg var taget afsted på en kort dagstur, hvor jeg havde besluttet at fiske begge mine takler på bunden. Det gav dog ikke rigtig noget, men jeg kunne tydeligt se de store græskarper svømme rundt, så jeg skiftede taktik og gik over til at prøve at dappefiske dem med brød på overfladen i stedet. Det var virkelig nervepirrende – og til sidst lykkedes det mig at få den flotte græskarpe, som du ser ovenfor på billedet, til at hugge brødet, der flød på overfladen. Fisken vejede 14,2 kilo, og den var min første græskarpe nogensinde, slutter han.

Har du også været ude med medegrejet, så send os din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This