Som du kunne læse i den sidste nyhed her på fiskogfri.dk er Rasmus Jensen kommet tilbage fra en gang forrygende fiskeri i det nordspanske. Og det var ikke kun flotte skælkarper han fangede:

– Vandet strømmede langsomt i den store spanske pool, og fra et højere punkt havde vi for få minutter siden konstateret, at der helt bestemt er store ørreder til stede, fortæller han. – Min ven Pontus Ingvarsson havde hen over sommeren underholdt mig med sms’er med store solide bækørreder op til fire kg, fanget på det lette spinnegrej. Og nu stod jeg så klar ved poolen, og der skulle heller ikke gå særlig lang tiden, før der var skabt kontakt til den første store fisk. Det var Pontus der stod for den første fangst, og jeg var lige ved at tabe underkæben, da han viste mig, hvad han havde i fangstnettet. Selvom fisken var lidt slank, stjal alle dens prikker vores opmærsomhed og med et blev der lige pludselig fisket meget koncentreret

– 10 minutter efter stoppede mit lille blik i det dybe vand, hvorefter der mere eller mindre bliver flået line af det lille spinnehjul, mens den lette stang flexerde helt ned i håndtaget. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg helt sikkert havde kroget en bedre fisk. Jeg nåede desværre aldrig at se fisken, da den i et kraftfuld udløb sprang forfanget på en af de mange sten i poolen. Resten af dagen tilbragte vi med at fiske i poolen, og det bliver til flere super fine fisk på det lette spinnegrej, som blev landet, bundret og genudsat.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

En fantastisk nordspansk bøkørred taget på spin.

En fantastisk nordspansk bøkørred taget på spin.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This