– Jeg har netop været på en super aftentur i den vestlige del af Isefjorden, fortæller Kim Christoffersen. – Efter et stykke tid nåede jeg til et spot, hvor jeg startede med mine store agn i form af en rød/sort Sandeel Pencil på 31 gram, men efter en halv time, hvor der ikke skete så meget, begyndte jeg og tænke, at jeg ville skifte spot. Men – jeg havde knapt nok nået at tænke tanken til ende, før jeg lurede en pæn fisk et par gange i overfladen.

– Lynhurtigt kastede jeg til fisken, som kvitterede med at svømme efter min agn – dog uden at tage den. Jeg lod min agn falde tilbunds omtrent fem meter fra mig, så havørreden ikke så mig. Herefter ventede jeg lidt med at kaste, mens jeg skiftede til et hvidt SG Seeker blink på 16 gram. I det samme så jeg den nu et godt stykke ude, og kastede igen til den. Havørreden var nysgerrig og kom efter agnen igen, hvorefter den huggede med det samme. Fisken, der viste sig at være en 60 cm plus fisk, gav en god fight og blev hurtigt genudsat.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This