jungerFisk & Fri’s Mikkel Jungersen har kastet sin kærlighed på Sage’s nyeste skud på stammen af saltvandsfluestænger; Salt. Her fortæller hans om sine første oplevelser med stangen ved den danske efterårskyst og på de tropiske flats.

– jeg fik stangen for nylig og følgende weekend skulle jeg på skovtur med overnatning under åben himmel i Karrebæk Skov ved Sydsjællands kyst, fortæller Mikkel Jungersen. – Var det mon et tilfælde at Fisk & Fri netop i november nummeret bragte en artikel om Den glemte perle – Karrebæk Fjord? Fiskegrejerne blev pakket før soveposen og snart efter lagde jeg det første kast ud over tangbæltet.


Jeg havde tørkastet med både en klasse fem, seks og syv, men nu var det alvor og femmeren, som jeg endte med at vælge, lagde linen ud som en leg. Vi fik havørred over bål til forret den aften i skoven…

– Tålmodigt blindfiskeri i badekarret blev udskiftet med hektisk sight fishing på flats’ene da jeg i sidste uge var i Mexico og fik lagt en dags fiskeri i Ascension Bay ind i programmet. Tre Sage stænger blev rigget til – Xi3, TCX og den nye Salt. En håndfuld bonefish, tre jacks, to kast til permit og en barracuda senere var det slut. Alle tre stænger er i den hurtige ende, dog virker Xi3 og TCX mere kraftfulde og kontante mens Salt føles mere indlevende i både kast og fight. Juleferien på Bornholm bliver en hård arbejdsuge for min nye Sage Salt, slutter Mikkel med et stort smil.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This