Henrik Carl har været i på størfiskeri i Danmark, der blandt andet gav denne sibiriske stør på 5,7 kilo.

Henrik Carl med endnu stør, denne gang på 7,0 kilo. Henrik fangede i alt 10 stør ud af søens samlede bestand på 80 individer.10.8.2011 – I LØBET AF DEN SENSTE UGE har Henrik Carl, der er kendt fra Fiskeatlasset og som er testfisker for Kinetic, fisket efter stør. Nej, han var ikke i Canada eller Rusland, han har derimod fisket i Poppelsøen i Ballerup cirka en halv time fra Københavns centrum.

Denne sommer er der blevet udsat 80 stør i søen. De største er sibirisk stør op til 10 kilo, men der er også udsat flere diamant stør i mellemstørrelsen og nogle mindre beluga stør. I løbet af tre ture har Henrik fanget og genudsat 10 af de udsatte stør. Hans foretrukne stang er Kinetics Goodspeed Ultralight Spin på 13 fod, der ikke alene er en perfekt stang til bombardafiskeri med lange forfang. Den er også en perfekt stang til bund- og flådfiskeri efter et utal af forskellige arter som nu også inkluderer stør. Henrik benytter stangen i kombination med et Viva Tactic hjul. Som agn har både pellets, rejer og sildestykker fungeret fint. De fiskes enten på et gliderig med et lille lod eller med en feeder fyldt med rejer og sild, der skaber et ekstra duftspor.

De tre største fisk Henrik har fanget var alle sibiriske stør der vejede 5,5 kilo, 5,7 kilo og 7,0 kilo. Alle har kæmpet helt fantastisk og har budt på solide udløb og spektakulære spring. Den største krævede således en halv times intens fight før den overgav sig.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This