En meget stolt Angelina Langmack viser her sin største fangst til dato frem – en guldørred på 2,1 kilo fra Ørsted Fisk og Golf.

25-11-11 – MED EN HVID JIG sidste i oktober lykkedes det for seksårige Angelina Langmack fra Søborg at få sin største fangstoplevelse til dato- en guldørred på 2,1 kilo.

– Jeg var igen på tur med min bonusfar, som han sagde, på jagt efter de store guldfisk. Han så en flok på fire-fem stykker, som han sagde jeg skulle kaste på. Det var lige før han blev så ivrig, at han hev stangen ud af hånden på mig, men jeg ville selv, fortæller unge Angelina og fortsætter.

– Efter et par kast huggede den største af dem, og nu ville jeg gerne have hjælp. Vi hjalp hinanden med at få den op og skyndte os op i kiosken for at vise den frem. Her fik jeg en guldnål fordi den var så stor og en pose slik af min bonusfar, fordi han var så stolt. Det var den største fisk, jeg har fanget, slutter Angelina.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This