Store Rosenbusk inviterer til storfangerdag d. 02-06-2018, og i den forbindelse, sættes der en ordentlig mængde fisk ud i den hyggelige sø ved Slangerup.

– Der vil blive sat 350 kilo fisk ud i størrelser fra 3 til 8+ kilo, fortæller den ene ejere af Store Rosenbusk, Martin Esberg, og fortsætter: – Vi har lavet et reward system, hvor 20 kroner per deltagergebyr går til en dusør pulje, der udløses af den første fisk over 8 kg. Og hvis dusøren ikke udløses i denne konkurrence går den videre til næste konkurrence, lyder det fra Martin.

Du kan forøvrigt læse reglerne for dusøren på søens facebook side, som du kan finde HER Siden er også stedet, hvor du kan blive kloger på tilmelding m.v.

Martin fortæller også, at der vil blive tændt op i grillen, så der er mad efter præmieoverrækkelsen, og den er endda inkluderet i prisen.

På præmierfronten kan du se frem til flotte priser. Heriblandt en plads til det stort anlagte “Store Rosenbusk Mesterskab” i efteråret – En konkurrence ingen vil gå glip af, fortæller ejeren: – Det bliver vildt, så det kan i godt glæde jer til, så skriv allerede nu lørdag den 27. oktober i kalenderen, slutter han.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This