Siden der blev sat stør ud i Simons Put and Take tidligere på sommeren, har mange lystfiskere prøvet kræfter med de stærke fisk. En af dem er Henrik Carl, der har besøgt søen en håndfuld gange og har fået adskillige flotte fisk på land.

Den største indtil videre er en hvid stør på 43 kg, der blev overlistet søndag aften. Henrik fiskede med en konserveret agnfisk på Westins powersturgeon stænger, der gør det muligt at se selv meget forsigtige hug, men som alligevel har rygrad til at fighte store fisk.

Fisken huggede ca. 70 meter fra land, og de første minutter gjorde den ikke meget væsen af sig og lod sig langsomt pumpe ind uden at tage udløb. Det var derfor lidt af en overraskelse, da den tæt på land pludselig kom på andre tanker og leverede en langvarig og meget hård kamp, før den endelig kunne landes.

Størerne i søen må ikke tages i land, men på de fleste af pladserne er der etableret lavvandede kanaler, hvor man kan håndtere fiskene sikkert. I en sommer som denne tager man heller ikke skade af en lille badetur!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This