Den bornholmske havørredsæson burde i skreven stund være på sit højdepunkt, men ugunstige vejrforhold med megen kulde har gjort fiskeriet svært. På trods af de svære forhold er der i weekenden fanget godt med fisk og der er tikket nogle flotte fangstrapporter ind. Bl.a. en fra Torben Hedemann, som er en af øens skrappe guider.

-Jeg var i weekenden en tur på Skansen, for at se om der skulle være nogle overspringere, fortæller Torben og konstatere at det var der. –Vindforholdene var helt ok, men vandet var meget koldt, så jeg startede mit fiskeri med bombarda og flue.

Efter relativt kort tid havde jeg en pæn følger, som desværre ikke ville noget. Jeg skiftede derfor hurtigt over til en Snaps i grøn/hvid og der gik ikke længe før det gav pote i form af en lettere farvet fisk på 2,5 kilo. Den fik hurtigt sin frihed og jeg fiskede videre.

Jeg fangede kort tid efter en lille blankfisk og mistede yderligere en fin fisk inden den "rigtige" huggede. En lynende blank overspringer havde taget mit blink, men det kolde vand gjorde desværre fighten, med den 3,1 kilo tunge fisk ret udramatisk, slutter Torben.

Skulle du være interesseret i at prøve kræfter med klippeøens sølvtøj, kører Øresundsbroen netop nu en kampagne på guidet fiskeri samt logi. Læs mere her

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This