fire kilo sølvtøj fra stevns.

fire kilo sølvtøj fra stevns.

Johnny Herrmann fra København havde held i sprøjten i den forgangne weekend, da han besøgte Stevns med en flok fiskekammerater.

– I søndags var jeg på Stevns med gutterne fra min Facebookgruppe, fortæller Johnny. – Vi var en del afsten, så vi delte os ud på pladserne og startede fiskeriet. På mit første stop var det var super lavvandet og alt vandet var væk, men det afholdte mig ikke for at blive ved i tre timer.

Derefter flyttede jeg til en kendt efterårsplads, og stor var min forbavselse da jeg konstaterede at jeg var den eneste på pladsen. Jeg startede med en snurrebasse i sølv, men desværre uden held. Derefter skiftede jeg til en lille 10g. wobler og jeg skal love for det satte gang i tingene.


Jeg fik to over målet. En mindre blankfisk på 42 cm samt en stor overspringer på 68 cm og 4,18kg. Jeg mistede desuden en fisk på omtrent to kilo på netkanten.

Desværre løb mit GoPro tør for strøm to kast inden den store huggede, men jeg er nu glad for jeg fiskede videre, og ikke bare stoppede for at skifte batteri, slutter Johnny.

    Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This