Thomas Anker fangede denne flotte overspringer på 4,25 kilo og 74 centimeter fra Bornholms klippekyst, og ved landen gik det nær galt, da blinklåsen knækkede og Thomas’ makker var lige ved at falde i vandet.

25.1.11 – THOMAS ANKER fra Hasle, Bornholm, var lørdag den 22. januar taget på kysten, og selvom lige ved at gå helt galt ved landen, så lykkedes det ham at fange en rigtig flot overspringer.

– Til trods for lidt hårdt vejr valgte min makker og jeg at tage på kysten. Allerede efter en halv times fiskeri fik jeg den første fisk, en fin nedfaldsfisk på omkring 3 kilo, beretter Thomas. – Efter den lidt sløv fight syntes min makker det var tid til madpakke, og det skal der selvfølgelig også være plads til. En lille stund senere begyndte vi at fiske igen, og skulle der ikke gå lang tid før jeg fik et seriøst hug. Fisken sprang ud af vandet med det samme blot 20 meter fra mig, og jeg kunne med det samme se at det var stor og blank havørred! Min makker stod klar med nettet til at lande fisken efter en utrolig god fight, men det viste sig hurtigt, at det ikke skulle blive så nemt at lande fisken som vi troede. Fisken kunne simpelthen ikke være i nettet! Jeg kigger håbløst på min makker og siger, at den bare skal på land! Lige med ét knækker blinklåsen og fisken ligger rolig i vandkanten, mens jeg holder min makker så han ikke vælter i bølgerne. Så måtte jeg vægle, fiskestangen var vigtig, fisken var vigtig, og da jeg så kun har to hænder blev jeg nød til at slippe min makker og håbe at han ikke faldt, så jeg kunne få fisken på land. Heldigvis gik alt godt, og jeg må ærligt indrømme at det er min drømme-ørred der nu var kommet på land! Jeg er kun 17 år, så vi må håbe jeg har mange tilgode endnu, slutter Thomas.

Havørreden vejede 4,25 kilo og målte 73 centimeter. Fisk & Fri ønsker Thomas et stort tillykke med den flotte fisk!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This