Thomas Blaabjerg var egentlig taget ud på aborrefiskeri i havnelagunen ved St. Vejle å, men fangede i stedet for aborrer denne prægtige og velkonditionerede havørred på 3,15 kilo og 63 centimeter.

22.1.11 – DEN GODE GAMLE lystfiskerhistorie om bundhugget, der blev levende, tåler at blive fortalt om og om igen. Dette gang er det Thomas Blaabjerg fra Ishøj, der kan berette om en skøn oplevelse fra havnelagunen ved St. Vejle Å den 15. januar.

– Vi havde besluttet os for at tage ud for at fiske efter aborre, og da vi ikke havde fisket siden november måned kriblede det noget i fingrene for at komme ud. Vi fiskede i tre timer uden at få det mindste hug eller se nogle tegn på fisk, så derfor valgte jeg at skifte agnen ud med et hvidt Hansen Stripper blink på 14 gram. Agnskiftet gjorde udslaget, for efter kun 4-5 kast med let indspinning blev linen strammet op. Først troede jeg at jeg havde sat blinket i bunden, men sekunder efter blev jeg hurtigt klogere idet fisken tog et langt udløb, fortæller Thomas. Efter en forrygende fight kunde Thomas lande en flot og stålblank havørred på intet mindre end 3,15 kilo og 64 centimeter.

– Det er en personlig rekord for mig og en fantastisk start på det nye fiskeår, slutter Thomas i sin rapport til Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This