12.1.11 – NATUREN er en unik oplevelsesarena, og det sætter Aalborg Kongres & Kultur Center fokus på med to store arrangementer, der byder på messe, underholdning, causerier, konkurrencer og information om brug af naturen. Arrangementerne Outdoor 2011 – Natur, Jagt & Lystfiskeri og Oplev, Brug & Hjælp Nordjysk Natur 2011 gennemføres fredag 11., lørdag 12. og søndag 13. februar 2011 som to sideløbende arrangementer.

Messen omhandler alt hvad naturentusiasten, jægeren og lystfiskeren har brug for under udøvelse af deres aktiviteter i naturen inklusive services som rejser, rådgivning m.v. Der er foreløbig disponeret plads til cirka 50 udstillere i hallen, men med plads til flere. Langt over to tredjedele af de forventede udstillere har sikret sig stand.

På den store scene i Aalborghallen vil der blive gennemført konkurrencer, demonstrationer og underholdning med kendte og ildsjæle, der brænder for naturen og friluftslivet. Blandt andet vil Lystfiskerliv.dk, Sportsfiskerforeningen Pirken, Aalborg og Aalborg Kongres & Kultur Center arrangere en åben fluebindingskonkurrence, Danish Open Flytying. Som dommere optræder ni internationalt kendte fluebindere fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, som forud for konkurrencen selv vil vise deres talenter for fluebinding. Alle interesserede kan tilmelde sig og være med i denne store åbne konkurrence i fluebinding og dyste med ligesindede. Der konkurreres i tre kategorier af fluer: Moderne laksefluer til åen og elven, havørredfluer til åen og havørredfluer til kysten. Tilmelding til Danish Open Flytying foregår ved at deltagerne sender en mail til kystfiskeren@gmail.com, indeholdende navn, adresse, telefonnummer (evt. forening man er medlem af – dog ikke et krav), samt hvilken kategori man ønsker at stille op i.

Læs mere om Outdoor 2011 – Natur, Jagt & Lystfiskeri på www.akkc.dk. Messen afholdes den 11. til 13. februar i Aalborg Kongres & Kultur Center på adressen Europa Plads 4, 9000 Aalborg.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This