13.02.2011 – OUTDOOR MESSE 2011, bød i den forgangne weekend lystfiskere, jægere og naturelskere, indenfor i varmen til spændene aktiviteter for hele familien. Professionelle fluebindere, knivmagere og bøssemagere tilbød gæsterne i Aalborg Kongres og Kulturcenter et sjældent indblik i kunsten at binde spektakulære fluer, unika knive og speciallavede rifler. Du kunne tilmed lave din egen bue og pile, prøvesmage varmrøget ørred og dyrekølle på de mange spændende stande i hallen.

Fra venstre ses Louise Irene Nielsen, Isak Lodahl og Thomas Christensen, der hver vandt 1. pladsen i de tre fluebindingskategorier.Messen var også rammen for en stor fluebinderkonkurrence, som bød på mange spændende og kreative fluer. De deltagende bindere, kunne stille op i kategorierne moderne laksefluer, hvor Thomas Christensen fra Aalborg vandt, kystfluer hvor Isak Lodahl fra Hvorup vand, samt havørredfluer til åen, hvor Louise Irene Nielsen fra Thisted vandt. Dommerne var længe om at votere, men fandt til sidste en vinder i hver kategori. Ved præmieoverrækkelsen fortalte arrangørerne, at det var meget svært at vælge en vinder, simpelthen fordi niveauet var så højt.

En af de mange speciallavede knive der kunne beundres på messen i Aalborg.Til de der udelukkende kom efter fiskenyheder og grejtilbud, var der desværre ikke det helt store at kigge på. Desværre har der ikke være den store opbakning fra de lokale lystfiskerforeninger og forbundet. Kun én sportsfiskerforening var at finde på messen. Sportsfiskerforeningen Pirken, kunne med 70 nye medlemmer, se tilbage på en messe, der var langt over det forventelige. Foreningen havde inden messens start godt 400 medlemmer, så det var næsten en forøgelse af medlemstallet på 25 %, da messen sluttede søndag aften. Et helt vildt godt resultat, fortæller formand Allan Schiby fra Sportsfiskerforeningen Pirken. Desværre for den lystfiskerinteresseret var der mest jagtudstyr, knive og bøsser i lange baner at kigge på, men messen var dog anderledes, da der var levende dyr, rappelling, bueskydning, masser af smagsprøver og simulationsskydespil og andre aktiviteter at få tiden til at gå med.

– Vi har lagt stor vægt på, at arrangementet skulle blive en stor og god oplevelse for alle vores besøgende. Det har således ikke kun været muligt at købe et nyt gevær eller en ny fiskestang som det typisk er til en normal messe, men der har været masser af aktiviteter, foredrag og oplevelser der har løftet det op på et helt andet plan, fortæller messechef John Nørgaard.

Det er allerede nu planlagt at gentage succesen, så man kan opleve OUTDOOR 2013 og NORDJYSK NATUR 2013 den 8., 9. og 10. februar 2013, fortæller arrangørerne på deres hjemmeside www.akkc.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This