Nedtællingen er for alvor begyndt til årets store event for naturentusiaster, jægere og sportsfiskere, hvor mere end 12.000 gæster forventes at besøge Outdoor 2013 i Aalborg Kongres & Kultur Center 8. – 10. februar. Sceneprogrammet er større end nogensinde.

I tillæg til de omtrent 80 udstilleres mange individuelle aktiviteter, byder Outdoor 2013 på godt og vel 60 foredrag, opvisninger og sceneshows på forskellige scener, herunder også udendørs. Programmet er således det hidtil største og mest varierede udbud af underholdning, workshops og sceneshows i forbindelse med en Outdoor messe i Aalborg Kongres & Kultur Center.

For sportsfiskere er der blandt andet indlæg ved TV2/NORDs Henrik Arildskov, der foruden sin velkendte passion for haven, også har sportsfiskeri som interesse. Danmarks Sportsfiskerforbund bidrager på scenen med et foredrag ved forbundets egen biolog, Kaare M. Ebert, der vil fortælle om, hvordan fiskeren narrer de eftertragtede havørreder, mens lørdag og søndag er en fluebinder workshop, hvor de besøgende kan lave deres egen flue og få gode råd om fluebinding af fire fluebindere i absolut topklasse: Johan Bertilsson, Sverige, Thorsten Strüben, Tyskland samt Brian Størup og Kim Sørensen, Danmark.

Desuden kommer den erfarne kajakinstruktør Tue Brems Olesen og fortæller om kajaksejllads i de indre danske farvande. Og apropos kajak, så er der såmænd også en konkurrence, hvor den heldige vinder kan forlade Outdoor 2013 med en helt ny kajak til en værdi af næsten 7.000 kr.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This