Så blev det endelig premieredag i Simons Put & Take. Og hvilken fin en af slagsen.

Af Casper Larsen.

Temperaturen var helt nede på 12,5 grads hård frost natten til lørdag, så Kaptajn Simon og gasten Ivan havde sejlet søen rundt utallige gange med jollen M/S Martha, men alligevel kunne de ikke helt forhindre isen i at danne hinder hist og her.

Det resulterede i et par svære timers fiskeri fra morgenstunden og massere af is i øjerne, men da solen endelig tittede frem over den lille bakke hjalp det med det samme og isen forsvandt hurtigt.

Fiskeriet blev gradvist bedre som dagen skred frem og flere flotte fisk blev landet over hele søen. På premieredagen var der faktisk ingen pladser, der ikke gav fisk.

Der skulle fiskes dybt i det kolde vand og Powerbait på bundmede var en meget brugt og effektiv metode, ellers virkede jigs og powerbait efter et bombarda også ganske fint, så længe det gik langsomt og med mange spinstop undervejs.

Min fætter Dennis var med og han brillerede med hele 14 fisk på land, hvor 4 flotte fisk var over 3,25 kg. Jeg endte på 18 fisk med 5 fisk over 3,5kg. så det må siges at være rigtig fint fiskeri trods kulden.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This