Midt i april vil hundredvis af mænd – og enkelte kvinder – finde deres fiskegrej frem, iklæde sig praktisk tøj og tjekke at deres vaders stadig er tætte for at begive sig til Vejle fjords skønne kyster, og deltage i Danmarks smukkeste fiskekonkurrence.

I året 1967, blev den første officielle ørreddags-konkurrence afholdt i Vejle fjord og siden da, har det været en årligt tilbagevendende begivenhed, som arrangeres af den lokale fiskeklub “Saltvandsfiskeren Vejle”.

Konkurrencen, der strækker sig fra fredag den 13. april, kl. 15:00, til søndag den 15. april kl. 14:00, er ikke kun en konkurrence for den dygtige og heldige lystfisker, men også en konkurrence hvor der trækkes lod om fine præmier, blandt alle dem som har tilmeldt sig inden den 1. april og goodybags til en værdi af over 150 kroner til alle deltagere.

Yderligere arrangeres der henover weekenden lotteri og fiskedam med mere. Her er der gså skønne og flotte præmier, som er sponseret af lokale forretningsdrivende og fiskerirelaterede virksomheder fra hele landet.

Saltvandsfiskeren Vejle ville ikke have kunne klare dette arrangement, uden en uvurderlig støtte fra sponsorere fra hele landet.

I år har denne støtte og opbakning gjort, at vi kan præsentere præmier for en samlet sum af 175.000 kr.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret Vejle Fjords ørredfond, som uddeler midler til projekter der kan være med til at støtte fiskebestanden i Vejle Fjord. Sådanne projekter kunne eksempelvis være genopretning af vandløb, så der sikres gode gydepladser for fjordens havørreder.

Saltvandsfiskeren Vejle er en klub, som værner om den smukke fjord og de håber på, at rigtig mange vil støtte op om Danmarks smukkeste fiskekonkurrence.

Du kan læse mere om konkurrencen og se hele programmet HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This