– Min fars kammerat lægger hårdt ud med tre fisk over 50 centimeter, så han gik rigtig og var glad og alt var perfekt da vi var ude på kysten i går, beretter Viktor Qvick, der lige nu er med i konkurrencen Seatrout Open. – Han havde jo fanget tre fisk og havde håneretten over os andre. ’

– Men så holdt vi en pause, hvor jeg sagde, at nu tager jeg fandme en ORM på og fanger en 60 centimeter+ fisk. Og ganske rigtigt: Fem minutter senere stod jeg med en fisk på 61 cm. Og da den kom i nette var det mig! Der havde håneretten.

Har du også været på kysten og oplevet hvor let det kan være, hvis man træffer de rette valg pp det rette tidspunkt, så drop os et par linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 0 36.

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This