– I søndags var det for mit vedkommende tid til den første geddetur efter fredningen, fortæller Jakob Astrup. – Vejrudsigten viste overskyet og en middelvind, hvilket var helt perfekt. Vi var på søen klokken 08.00, og det startede godt. Vi fik 8 fine gedder i båden allerede inde klokken 12. De var alle fulde af energi og gav en god fight på trods af tydelige mærker efter legen. De to største fisk vejede vi til 6 og 6,5 kilo, men det var tydeligt at se, at de begge havde potentiale til mere på et andet tidspunkt af sæsonen. De var lange med store hoveder, men også ret tynde.

– Alle fisk blev fanget på Westin Swim i hidsige farver – en suveræn agn især på dette tidspunkt af året. Min makker og jeg skal for første gang prøve kræfter med de svenske søer om et par uger, så turens primære formål var derfor, at få fisket os selv helt “varme”, så vi er klar til svenske gedder. Og det lykkedes heldigvis, slutter han.

Læs meget mere om den store konkurrence Kinetic Fiskecup 2022 – samt se alle de flotte præmier – her.

Savner du inspiration til dit spinnefiskeri efter gedder, så se vores video om geddespin her på Fisk & Fris YouTube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This