Orla Bertram Nielsen instruerer de mange juniorer i Holsebro og Omegns Fiskeriforening i fluebinding. 19.1.11 – JUNIORAFDELINGEN i Holstebro og Omegns Fiskeriforening er i fuld gang med at træne op til årets DM i fluebinding, der bliver afholdt på messen Danish Fly Festival 2011 den 26. til 27. marts i Kolding.

Det er i år den 19. gang der afholdes DM i fluebinding for både juniorer og seniorer fra hele landet, der hver for sig konkurrer om at binde de pæneste fluer. Der skal bindes to eksemplarer af tre forskellige fluer, og de to eksemplarer af hver fluemønster skal være så ens som overhovedet muligt. Fluerne skal være bundet inden og indsendt senest den 14. februar, og hvis man bliver en af de 20 personer som dommerkommiteen udvælger kommer man med til finalen, som foregår på selve messen.

Juniorerne, og for den sags skyld også seniorerne, i Holstebro og Omegns Fiskeriforening er derfor i fuld gang med træningen, og de tre forskellige fluemønstre – tørfluen Elk Hair Caddis, havørred- og laksefluen Culmann’s Chioce samt allroundfluen Blue Zulu – bliver bundet til hudløshed for til sidst at finde frem til de seks bedste fluer. Foreningens gode ven, Orla Bertram Nielsen, der også er lokalredaktør hos Sportsfiskeren, var lørdag den 15. januar mødt op i foreningens klubhus som instruktør, der skulle instruere og hjælpe de mange juniorer med at binde fluerne.

Juniorafdelingen i Holstebro og Omegns Fiskeriforeningen fortsætter fluebindingen de næste mange junioraftener. Se datoerne i kalenderen på www.hof-storaa.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This