Livsstilsdage på Lodreborg slot i Pinsen – et tilbud til dem der her lyst til få noget på opleveren, hvis interessen er jagt og fritid.LEDREBORG SLOT ved Lejre holder ‘livsstilsdage’ 25.-28. maj, hvor gæsterne kan lade sig inspirere af 230 spændende udstillere inden for have, gastronomi, mode, fritid og gaveartikler.

Her er alt til jægeren – og Danmarks Jægerforbund er også med på banen.

I år vil der være særligt fokus på jagt og fritid.

På Ledreborg Slot kan gæsterne i år bl.a. opleve en kunstig jagtsti for børn og voksne i forbindelse med livsstilsdagene. Jagtstien er anlagt i samarbejde med Danmarks Jægerforbund, der er en trofast udstiller på Ledreborg. Her oplever man en stigende interesse for naturen, og at danskerne gerne vil give viden om naturen videre til deres børn.

På jagtstien vil Ledreborgs naturvejleder Michael Pedersen fortælle om bukkejagt og rågeregulering. Man får mulighed for at indtage smagsprøver fra grillen – både af rådyr og rågeunger. Sidstnævnte har de færreste prøvet at spise, fordi de tror, at sorte fugle, som råger ikke smager godt.

– Råger smager pragtfuld trods en udbredt fordom om det modsatte. De er en af naturens hemmeligheder og smager meget bedre end kylling, siger Michael Pedersen.

Se et rådyr blive brækket

Bukkejagten i Danmark er i fuld sving lige nu, og gæsterne vil få mulighed for at se, hvordan man brækker et rådyr i Nyland (kl. 11.00 søndag og mandag), hvilket de færreste har oplevet. Specielt børn er fascinerede over at se dette, og det er vigtig at fortælle dem, hvor maden kommer fra, og hvordan den er forberedt.

Se mere om Ledreborg Slots livsstilsdage her!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This