OleEn dag for 18 år siden begyndte Ole Wisler sin karriere hos Danmarks Sportsfiskerforbund. Der var brug for en ny redaktør og kommunikationsmand i det dengang let støvede forbund.

Ole Wisler havde afsluttet studiet på Informations- og Medievidenskab, og arbejdede med udviklingen af jp.dk, samt redigering af Jyllandsposten til den nye hjemmeside. Ole Wisler var også skrap med fiskestangen, og havde leveret utallige artikler til magasinet Fisk & Fri.

Den kombination var lige, hvad man havde brug for hos forbundet.Ole Wisler har som redaktør, chefredaktør og kommunikationschef gjort sportsfiskerforbundet mere synligt i det store medielandskab, og han har skabt kampagner og begivenheder, der huskes. Tænk bare på Ulovlige.net, Lystfiskeriets Dag, Fiskekort.dk og kampagnen for de unikke danske laks og havørreder.

Senest har Ole Wisler udarbejdet et nyt indsamlingskoncept ”Støt Fiskene”, der skal skaffe midler til forbundets arbejde for flere vilde fisk i en rig natur. Nu søger Ole Wisler nye udfordringer. Meget er prøvet, og meget er kommet i mål. Tag bare det store projekt omkring Sportsfiskeriets Hus, der er et fortrinligt arbejdsrum for forbundets sekretariat, og på fornem vis kommunikerer og faciliterer forbundets vision om lystfiskeri for alle – i en rig natur med flere vilde fisk. Ole Wisler skaffede halvdelen af den samlede projektsum fra fundraising til Sportsfiskeriets Hus, som alle fremtidens lyst- og sportsfiskere kan drage nytte af.

Fisk & Fri takker for et godt samarbejde. Go’ vind, Ole Wisler.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This