– Jeg har lige været så heldig at blive inviteret med på en uges fisketur af en med masser af erfaring fra Öland, fortæller Havørredformanden. – Jeg har drømt om dette Öland eventyr længe, og sikke en ø! I mine øjne er det verdens smukkeste natur.

– Allerede på første dagen fik jeg ram på den fisk, jeg drømte om, fortsætter han. – Den huggede knaldhårdt på min “Sandeel Killer” aka Jægerblinket i én meter høje dønninger. Jeg stod i vand til livet med net, vadestok og en super stærk ørt! Jeg væltede rundt på de store sten, og var helt vildt nervøs for miste turens første og største havørred.

– Min kammerat kom mig til undsætning, og han nettede den for mig. Jeg er sikker på, at den fight griner han stadig af om et år, for den var ikke køn! Det var starten på mit første Öland eventyr! Vi fik mange 60+ere i løbet af ugen, og selv de “små” halvmeters havørred deroppe er så stærke, at man tror, det er en 3-4 kilos, hver gang der er flex på stangen! Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg skal til Öland. Der skal lyde en særlig tak til min fiskemakker  for invitation og en super guidning! Uden ham ville jeg ha´ været på røven. Nu vil jeg sove i en uge i træk, for det er hård kost at vadefiske deroppe, slutter havørredformanden.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This