– Et par gutter og jeg havde planlagt en firetimers tur til poppelsøen, så bilen blev fyldt med grej til både ørreder og stør, fortæller Jens Hansen. – Da vi ankom valgte vi en plads, hvorefter jeg gik over for at betale. Jeg startede ud med at fiske stør, og efter 10 minutter fik jeg hug. Fisken hoppede dog af lige inde ved kanten.

– Så gik Marius og jeg hen til den første ø i strømmen for at fiske ørreder. Jeg fiskede med UL stang og en grøn/orange Fidus. Marius fiskede med flåd og en klat rogn. I tiende kast var der bud efter Fidusen, men den blev ikke hægende. Så kastede jeg ud igen og BAM, så var der fisk.

– Fisken gik tungt og tog mange lange udløb, men til sidst kom den til overfladen, og nu kunne vi se, hvad vi havde kroget. Efter fem minutters fight kunne denne smukke fisk glide i nettet. Vi gik hen til Johan stod, der også havde fået fisk – nemlig en rigtig fin beluga stør. Alt i alt en god dag ved Poppel, der som altid har super god service. Johan fik otte stør, Marius fik fire stør og en skalle – og jeg fik tre stør samt en kæmpe ørred.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This