– Waterman Travel har så småt taget hul på fiskerejserne igen efter længere tids corona dødvande, fortæller Jesper Johannesen. – Således var to grupper afsted til Maldiverne her i November måned med i alt 16 mand. Gæsterne havde været savnet på lodgen, og fiskene virkede også som om de havde savnet os. I hvertfald bød turene på masser af flotte fangster. Trollingfiskeriet gav godt hele turen igennem med rigtigt mange wahoo, sejlfisk, yellowfin tun, dogtooth tun, barracudaer og mange flere.
– Fiskeriet med levende bonito var til tider rigtigt giftigt og vi fik dogtooth tun på op til 40 kilo samt mistede både en stor marlin og en rigtig stor tun efter 5 timers fight.
Popperfiskeriet gav også fine resultater. Således fik Søren Vesth (foto oven for med en red snapper) fra Garmin og Jesper Johannesen, ejer af Waterman Travel, en rigtig fin dag med masser af GT´er op til godt 20 kilo samt en masse andre fine fisk. Peter Stick fra HondaShoppen og hans datter havde også en god dag med hele 16 GT´ere i båden.
Så vi har været savnet på destinationen, men vi har i den grad også savnet at være afsted. Nu håber vi disse ture kan åbne for nogle flere afgange i fremtiden. Vi har ihvertfald fundet en måde, hvorpå vi kan rejse sikkert og forsvarligt.
Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia
En flot GT fra Maldiverne

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This