– Jeg ankommer lidt sent til Blue Rock søen, og starter først fiskeriet omkring kl. 7.00, fortæller Jonas Dam. – Martin som introducerede mig til størfiskeriet sidste år, kommer lidt senere, og vi får så småt gang i fiskeriet. Jeg får først en stjernestør, så en russisk samt en sibirisk. Martin lander også et par fine fisk. Der er fornuftig aktivitet omkring vores rigs, men det dør ud efter et par timer.

– Lige omkring middag vågner søen lidt op igen, og jeg får et run på endnu en russisk stør. Lige da jeg har fået den afkroget, får jeg et backdrop på min midterste stang. Da jeg strammer linen op, kan jeg mærke fisken, og jeg får givet tilslag. Og så skal jeg ellers love for, at jeg får en fight som jeg sent vil glemme. Det hele foregår på fiskens præmisser, og den trækker langt væk fra pladsen. Hver gang jeg vinder 10 meter, tager den 20. Efter en god lang fight får vi den ind til kanten, og Søren, som ejer søen, kommer med et vejestativ. Vi får den scannet, og det viser sig at være den hvide stør Camillo, der engang har toppet som søens tungeste fisk på 97 kilo. Den bliver vejet til 81 kilo, og derefter skyder vi et par billeder, og genudsætter den. Jeg var efterfølgende helt færdig, så dagen var slut for mit vedkommende. Det er vanvittig stærke fisk!

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This