Odense Å Sammenslutningen byder velkommen til Odense Å & Fjord premiere lørdag den 3. marts 2018.

Samtidigt åbnes fiskeriet igen til endnu en begivenhedsrig sæson i sammenslutningens fiskevande for medlemmerne af foreningerne i sammenslutningen samt dagskort fiskere.

Fiskeri på selve premieredagen er kun tilladt i åen, hvis man har købt premierekortet, som (snart) kan købes i følgende af Odenses butikker:

  • Jan og Bo’s Lystfiskershop
  • Go Fishing
  • Odense Jagt og Fritid
  • Michaels Jagt og Fiskeri (Svendborg).

Det er 37. gang at Odense Å & Fjord – Premieren løber af stablen, og sammenslutningen fortæller at det er en helt speciel dag ved åen, hvor lyst- og sportsfiskere fra hele Danmark og nabolandene mødes. Der bliver fanget og beundret flotte havørreder, og utallige fiskehistorier bliver fortalt.

Sidste års premiere, bød på flotte havørreder både i forhold til kondition og størrelse. Fiskene blev fanget i inderfjorden, på de yderste stræk og længere oppe i vandsystemet.

Odense Å og Fjord premieren starter på indvejningspladsen den 3. marts kl. 06.45, hvor forretningsudvalget for Odense Å sammenslutningen byder velkommen. Herefter affyres der traditionen tro en raket kl. 7.00, og fiskeriet kan begynde. Samme sted afskydes premieren kl. 13.00 med endnu en raket, hvorefter der uddeles der præmier for de ti største ørreder, en præmie for dagens flotteste ørred, samt juniorpræmier.

Sidste år blev der forøvrigt udsat 16.000 små havørreder i Odense Å og Fjord – Det kan du læse om HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This