Så er sæsonen åbnet ved Odense Å og Fjord her i går. Premieren startede traditionen tro på indvejningspladsen, og den blev skudt i gang præcis kl. 7.00 med en raket, så fiskeriet kunne begynde. Da konkurrencen sluttede klokken 13.00 med endnu en raket, var der fanget flere fine fisk.

En af deltagerne var Claus Eriksen fra Go Fishing. – Det er 35 år siden, at jeg var til min første Odense Å og Fjord premiere, fortæller han. Det er en skøn traditionsrig fiskekonkurrence, hvor gode og altid glade mennesker mødes samt hidser hinanden op til den kommende sæson.

Engang blev jeg nr. 2, men det er der jo ingen der husker.  Jeg er også blevet nr. 4 og 8, men det er der slet ingen der husker…. Men i går blev jeg skisme nr. 1. I sol og havblik stod jeg pludselig i flokken. Først fik jeg en stor og ret blank havørred, men det var en tvivlsom fisk, som slap med skrækken. Så fik jeg en fin grønlænder på godt 50 centimeter. Herefter et par undermålere og et par mistede – og til slut kom vinderfisken, der også blev kåret til konkurrencens flotteste. En lille Cream Fyggi var dagens medicin. Så nu skal pokalen og den fantastisk flotte udskårne fisk fra Søren Lørup stå på mit kontor til minde om en fed dag.

Tak til alle for godt selskab derude, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

 

Vinderne af årets Odense Å og Fjordkonkurrence.

Vinderne af årets Odense Å og Fjordkonkurrence.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This