img_2390

Mon Henriks grin skyldes de tårnhøje torskepriser?

Vi vil gerne på redaktionens vegne ønske alle et godt nytår, og hvad er mere passende til en nytårs hilsen end en succeshistorie om torskefiskeri i Københavns Havn

Torsdag d. 29. december blev der afholdt et fiske arrangement i Københavns Havn, hvor der var mulighed for at fange nytårs torsken. Arrangementets initiativtager Alexander Lindholmer Nepper har haft mange positive fiskeoplevelser i havnen og de oplevelser og erfaringer havde han lyst til at dele med andre. Derfor tog han kontakt til Københavns Kommunes teknik og miljø afdeling og fik indhentet tilladelse til fiskeri på nogle udvalgte områder, hvor det normalt ikke er tilladt at fiske.

Fisk & Fris skribent Henrik Qvirin Reiter var sammen med ca. 150 andre mødt op for at se om det kunne lade sig gøre at fange en torsk. Fiskeriet gik rigtig godt og der blev i løbet af dagen fanget 20-30 torsk. Udover torsk blev der også fanget sild og havørreder. Dagens største fisk vejede 2,4 kg og blev fanget af Marius som var en af de yngre deltagere. Vi ønsker tillykke med fisken og håber fiskehjuls-præmien kommer til at hive mange fisk på land i 2017.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This