– Nytårstorsken ville jeg selv fange i år, så jeg måtte jo af sted på havet her et par dage før jul, fortæller Kasper Strube. – Vejrudsigten lovede rimeligt fint vejr, men da jeg har en tendens til at blive søsyg, forberedte jeg mig på det værste, og satte et søsygeplaster bag øret. Søsygeplasteret virkede som det skulle, og jeg undgik at skulle ofre mig ud over skibets ræling på denne tur.

– Vi sejlede ud fra Thyborøn med Bodil klokken to om natten, og om morgenen, da det blev lyst, kunne fiskeriet gå i gang. De kraftige stænger med multihjul stod på rad og række langs skibets ræling, men jeg forsøgte mig med en noget lettere havstang med et fastspolehjul. Det lette sæt virkede perfekt, og jeg fik hevet mange torsk samt et par langer ombord i løbet af dagen. Der var en del små torsk, men jeg fik da også en god en på 6,2 kilo. Fangsten blev renset og fileteret ombord, og da jeg vejede alle fileter, sagde vægten 25 kilo. Godt nytår!

Se flere billeder fra turen på FiskeFoto.dk

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This