Simons Put and Take starter den 15. juni op med det vildeste størfiskeri i en 6,5 ha stor sø lige ved siden af det velkendte ørredvand.

Der bliver udsat 3 tons stør med en snitvægt på over 25 kilo – samt topfisk helt op i størrelse XL. Der vil blive tale om et eksklusivt fiskeri med blot 12 pladser, hvor der lægges mere vægt på kvalitet, naturoplevelse, fiskevelfærd og store fisk – end bare en masse mindre fisk.

– Vi har gjort et meget stort og langvarigt forarbejde for at give størfiskerne en helt unik oplevelse her ved det nye vand, så vi glæder os meget til at byde både danske og udenlandske lystfiskere velkommen til den nye sjællandske størperle, siger Simon Agerholm, der driver de to spændende fiskevande.

Fisk & Fri er selvfølgelig på pletten – og har sikret sig en forpremiere plads til en af vores mange læsere – sammen med støreksperten Henrik Carl, der har fanget tusindvis af stør gennem årene.

Vi udlodder hermed pladsen til den der kan gætte vægten på hhv. den mindste og største stør, der bliver sat ud i den nye superlækre størsø ved Gundsømagle. Fyr løs med jeres gæt på Fisk & Fris facebookside.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This